Cautare

19133 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (3.68 secunde)
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Afirmatia a fost facuta in cadrul unei dezbateri organizate de Asociatia ProDemocratia, cu tema "Reforma: ... Olteanu a sustinut ca nu trebuie ca serviciile de informatii sa aiba fonduri care sa scape controlului parlamentar: "Stiu cat s-a alocat de la bugetul de stat.
Inca mai sunt documente OZN de desecretizat (Autor: ... FARCAS) Incepand din 2008 pana pe 20 iunie 2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini, privind fenomenul OZN.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Manifestari cu ocazia Zilei Nationale vor fi oaganizate in toata tara.
FARCAS) Pe 8 iunie 2018, in Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, in urma dezvaluirilor privind interesul armatei in fenomenul OZN, in particular natura obiectelor care apar pe inregistrarile radar devenite publice.
SPP precizeaza ca ministrul Codrut Seres nu beneficiaza de masuri de protectie, dar in urma unei cereri a acestuia va fi pazit "conform competentei" incepand de ieri, iar solicitarea acestuia va fi analizata de CSAT.
Pachetul de legi din domeniul sigurantei nationale cuprinde proiectele privind activitatea de informatii, contrainformatii si protectie, statutul profesional si de cariera al ofiterilor de informatii, organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii si a Serviciului Roman de Informatii Externe, precum si proiectul Legii securitatii nationale a Romaniei.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Senatorul Dan Voiculescu il acuza pe premierul Emil Boc ca a furnizat Parlamentului informatii false sub semnatura oficiala Senatorul Dan Voiculescu intentioneaza sa solicite demararea procedurilor parlamentare pentru inceperea urmaririi penale impotriva premierului Emil Boc.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
Bancile comerciale din Romania nu vor mai putea sa invoce secretul bancar cu privire la conturile deschise si inchise de catre clientii lor in fata organelor fiscale ale statului.
Primaria Craiova a folosit in ultimii trei ani la capitolul cheltuieli de protocol 100 de milioane de lei pentru sase delegatii din strainatate. Aproximativ 100 de milioane de lei din bugetul local au fost folosite pentru cheltuielile de protocol cu delegatiile din strainatate.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
În afara de CV, scrisoarea de intentie si interviul de angajare, ca parte a procesului de recrutare, angajatorii utilizeaza diverse teste de selectie.În functie de caracteristicile postului si de cerintele angajatorului, specialistii în resurse umane utilizeaza o serie de elemente pentru a selecta cei mai buni angajati.
Populatia avea restante de 702 milioane de lei la jumatatea acestui an, în crestere cu 63% fata de suma raportata de Biroul de Credit în iunie 2007, în timp ce numarul restantierilor a crescut cu 32%, conform datelor publicate pe pagina de internet a BNR.Sumele restante au crescut în prima jumatate a anului 2008 cu 22,6% fata de finalul lui 2007, când acestea depaseau 573 de milioane de lei.
Cristi Selaru, Redactor) Cozmin Gusa a afirmat la Realitatea TV ca manipularea legata de Sorin Oprescu este una uriasa, desi nu pare si ca Primaria Capitalei a fost o VACA DE MULT PENTRU SANTAJISTI, carora acum le este extrem de frica de ceea ce ar putea denunta fostul edil al Capitalei.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
APC solicita constituirea unui fond de garantare a vacantelor! ... Magda Marincovici) Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) solicita Guvernului Romaniei adoptarea, de indata, a unei ordonante de urgenta care sa prevada constituirea unui fond de garantare a pachetelor de servicii turistice achitate, in avans, de consumatori.
Mesaj de ultima ora al SRI pentru toti romanii cu cont de Facebook! Serviciul Roman de Informatii a transmis un mesaj pe Facebook prin care cere spirjinul tuturor romanilor in activitatea de cotraspionaj. Semnalarile venite din partea ta pot fi uneori vitale in prevenire, transmite SRI.
Euromelanoma este condusa de un grup de dermatologi europeni si activeaza in 33 de tari Euromelanoma are rolul de a promova si a impartasi informatii despre preventia cancerului de piele, diagnosticul precoce si tratament.
google-analytics.com